Ahoy decor voor beëdiging 83 nieuwe agenten

Ahoy decor voor beëdiging 83 nieuwe agenten

Geplaatst op 6 mei 2022, om 16:06 uur

Rotterdam – De politie eenheid Rotterdam is weer een groot aantal collega’s rijker. Ahoy Rotterdam was vrijdag 6 mei decor voor de beëdiging, waarbij een groot aantal gasten getuige was van dit bijzondere moment.

Plaatsvervangend politiechef Karin Krukkert sprak de nieuwe collega’s toe en nam de eed en belofte af. “Vandaag is een belangrijke en bijzondere dag. Jullie hebben gekozen voor een mooi en betekenisvol vak. Jullie gaan het verschil maken. Ik ben daar trots op en wens jullie veel succes”.

De kersvers beëdigde aspiranten maken deel uit van de nieuwe instroom van agenten, politie- en recherchekundigen. Na een pittige selectieprocedure met sport- en psychologische testen, gaan de aspiranten tijdens hun opleiding kennis en ervaring opdoen op de politieacademie en toepassen in de praktijk.