Politie zoekt getuigen van bedreiging

Politie zoekt getuigen van bedreiging

Geplaatst op 30 april 2022, om 10:31 uur

Bergen op Zoom – Een 17-jarige jongen is vrijdagavond bedreigd met een wapen. Hij raakte niet gewond. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden.

Het slachtoffer werd uit het niets omstreeks 22.45 uur in een steeg achter het Zonneplein met bedreigd en geslagen met een wapen door een jongen. Deze jongen was in gezelschap van een groep personen. Een man uit deze groep trok de dader weg bij het slachtoffer. De groep is vervolgens weggegaan. Agenten hebben in de omgeving tevergeefs uitgekeken naar de dader.

 

Iets gezien?
De politie onderzoekt dit incident en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Heeft u wellicht camerabeelden bijvoorbeeld van uw deurbel uit de omgeving Zonneplein/ Dionestraat? U kunt deze met ons delen via het tipformulier op politie.nl. Vermeld vanwege een snelle informatieverwerking dossiernummer 2022109462.