Wie weet meer over een schietincident op de Zevenkampse Ring?

Wie weet meer over een schietincident op de Zevenkampse Ring?

Geplaatst op 21 april 2022, om 17:12 uur

Rotterdam – De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een schietincident op de Zevenkampse Ring. Meerdere melders gaven aan schoten te hebben gehoord. Er is een 30-jarige vrouw uit Vlaardingen aangehouden.

Agenten stonden meteen op scherp toen er omstreeks negen uur in de avond meldingen binnenkwamen van schoten die gehoord waren op de Zevenkampse Ring. Eenmaal ter plaatse heeft de politie echter geen hulzen en slachtoffers aangetroffen. Er werd meteen gestart met een onderzoek. Zodoende kwam er een verdachte op beeld die even later is aangehouden op de Tagoreplaats. Het gaat om een 30-jarige vrouw uit Vlaardingen. Omdat zij niet meewerkte met de aanhouding werd ze aangehouden middels een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten). Ook werd er een waarschuwingsschot gelost door de agenten.

Getuigen gezocht

De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident. Mogelijk heeft u ook schoten  gehoord of heeft u iets anders verdachts gezien. Ook camerabeelden van het incident zijn welkom. Info kan doorgegeven worden via de onderstaande opties of Meld Misdaad Anoniem  via 0800-7000.