Eén verdachte aangehouden na steekincident Marconiplein; politie zoekt tweede verdachte

Eén verdachte aangehouden na steekincident Marconiplein; politie zoekt tweede verdachte

Geplaatst op 21 april 2022, om 17:38 uur

Rotterdam – Op donderdagmiddag 21 april om 17.10 uur kreeg de politie melding van een steekincident op het Marconiplein. Hierbij is een 16-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Agenten wisten al snel een eveneens 16-jarige Rotterdammer aan te houden. Er wordt gezocht naar een tweede verdachte.

Het slachtoffer was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis gebracht. Een 16-jarige jongen uit Rotterdam werd snel na het steekincident aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Agenten zijn nog op zoek naar een tweede verdachte. Hij is vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud en draagt donkere kleding.

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben voorafgaand aan of na het incident, mensen meer weten of mensen die camerabeelden hebben. Neem in dat geval contact op via onderstaande contactknoppen.