Twee aanhoudingen dodelijk schietincident Oss

Twee aanhoudingen dodelijk schietincident Oss

Geplaatst op 20 april 2022, om 18:07 uur

Oss – Op dinsdagmiddag zijn er twee personen aangehouden in het onderzoek naar het fatale schietincident op 14 april aan de Leeuwerikhof in Oss. De twee meldden zich op het politiebureau in Oss, waarna zij werden aangehouden. Het gaat om 2 mannen van 23 en 26 jaar, beide woonachtig in Oss.

Bij het schietincident kwam een 23-jarige Ossenaar om het leven. Door de politie werd direct een groot onderzoek opgestart onder leiding van het Openbaar Ministerie. De politie heeft op dinsdagochtend een auto in beslag genomen in Enschede die mogelijk betrokken was bij het dodelijk schietincident. 

In beperking

Beide verdachten zitten in beperking. Daarom kunnen en willen we in het belang van het onderzoek niet meer details delen. De beperkende maatregelen gelden echter niet voor het contact met de advocaat.

Getuigen

We hebben al vele getuigen gehoord de afgelopen dagen. Maar nieuwe tips zijn altijd welkom. Weet u meer? En hebt u nog geen contact met ons gehad? Dan kunt u uw tips delen via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844). Wanneer u wel informatie hebt, maar niet rechtstreeks met de politie wilt praten, dan kan die informatie ook gegarandeerd anoniem gedeeld worden via Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via hun website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch op 0800-7000.

Ook kunt u tips doorgeven via onderstaand tipformulier.