Kinderen op inbrekerspad, politie zoekt daders

Kinderen op inbrekerspad, politie zoekt daders

Geplaatst op 20 april 2022, om 15:07 uur

Goes – Een meisje van ongeveer 16 jaar en twee jongens (6 à 7 jaar) hebben zondagmiddag 17 april ingebroken in een school aan de Merellaan. Ook werd uit de naastgelegen kinderopvang een IPad gestolen. De politie is op zoek naar dit jeugdige trio.

Op camerabeelden van de school zijn rond 16.50 uur drie kinderen te zien. Namelijk een blank meisje met lang zwart haar. Ze was ongeveer 16 jaar en gekleed in een donkerkleurige korte jurk. Het meisje had twee blanke jongens van vermoedelijk 6 à 7 jaar bij zich. Zij droegen een rode Hoody met witte strepen en een capuchon. Het gaat mogelijk om een tweeling met hun zusje of oppas, maar dat is natuurlijk niet zeker.

Onbekend

Uit de school werd een pinpas met pincode gestolen. Uit de kinderopvang, die naast de school ligt, werd een IPad ontvreemd. Het drietal rekende rond 18.00 uur met de pinpas af bij eeterij-spelerij Vierlinden, gelegen aan De Hollandsche Hoeve in Goes. Op de beelden van het horecabedrijf zijn wederom het meisje en de twee jongens te zien. Ze kochten een ijsje en speelden in de binnenspeeltuin. Het politieonderzoek naar de camerabeelden leverde nog geen herkenning op.

Hebt u meer informatie over deze kinderen?

Gezien de jonge leeftijd van de kinderen is de politie op zoek naar dit drietal. Uiteraard wil de politie ook in contact komen met de ouders. Gezien het feit dat het Eerste Paasdag was, is het mogelijk dat de kinderen die dag op bezoek waren in Goes. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. U kunt ook onderstaand tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022098109.