Overvaller aangehouden

Overvaller aangehouden

Geplaatst op 20 april 2022, om 13:56 uur

Hoofddorp – De districtsrecherche Kennemerland van de politie Noord-Holland heeft woensdagmorgen een 24-jarige Zaandammer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een gewapende overval op medewerkers in een bedrijfspand aan de Graftermeerstraat eerder dit jaar. Bij deze overval is op heterdaad één verdachte aangehouden.

De politie kwam de vandaag aangehouden verdachte op het spoor na uitgebreid recherche-onderzoek en uitlezen van camerabeelden. Na de aanhouding is een huiszoeking verricht. Hierbij zij diverse goederen inbeslaggenomen.

Eerder bracht de politie dit persbericht (https://www.politie.nl/nieuws/2022/januari/12/04-omstanders-grijpen-overvaller-in-hoofddorp.html ) naar buiten over dit incident.

 

2022007467