€15.000,- beloning in onderzoek moord op Corrie van Geesbergen

€15.000,- beloning in onderzoek moord op Corrie van Geesbergen

Geplaatst op 19 april 2022, om 13:59 uur

Den Haag – In Opsporing Verzocht en Team West staat de politie vanavond uitgebreid stil bij de moord op de 91-jarige mevrouw Corrie van Geesbergen. Zij werd op woensdag 8 mei 2019 overleden aangetroffen in haar woning aan de Erasmusweg in Den Haag. Na uitvoerig onderzoek bleek dat zij is vermoord. Tot op heden is deze zaak nog onopgelost gebleven. De Hoofdofficier van Justitie heeft een beloning uitgeloofd van €15.000,- voor de gouden tip in dit onderzoek.

Corrie van Geesbergen werd op 8 mei 2019 in haar woning overleden gevonden. Na uitvoerig onderzoek bleek dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. Het meest waarschijnlijke scenario is dat iemand destijds met een babbeltruc haar huis is binnengekomen en haar daar heeft vermoord en beroofd van haar sieraden. Het opmerkelijke was dat er geen braakschade in haar woning is aangetroffen. Mevrouw van Geesbergen belde op dinsdagavond 7 mei rond 22.00 uur nog met één van haar dochters toen er iemand aanbelde. De persoon aan de deur beweerde van de thuiszorg te zijn, maar omdat mevrouw van Geesbergen niemand verwachtte stuurde ze de zogenaamde medewerker weg. Dat zei ze vervolgens nog telefonisch aan haar dochter. Of het om een man of vrouw ging, dat vertelde ze helaas niet. De volgende ochtend werd Corrie van Geesbergen overleden in haar woning aangetroffen. Er bleken meerdere sieraden te zijn verdwenen. In de uitzending worden er foto’s van haar weggenomen sieraden getoond.

Verder in Team West

Overval Spar | Schoonhoven

Op zondag 31 oktober 2021 rond 15.00 uur vond een gewapende overval plaats bij de Spar supermarkt aan het Doelenplein in Schoonhoven. Een overvaller bedreigde een personeelslid met een mes. De medewerker van de supermarkt moest onder bedreiging van het mes de kassalade openen. Op dat moment pakte de overvaller briefgeld uit de kassa en rende weg in de richting van de uitgang en verliet linksaf de winkel. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de overvaller.

Hebt u informatie over een van de zaken? 

Geef uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Iedere dinsdag is Opsporing Verzocht om 20.30 uur te zien op NPO1. Op woensdag wordt het programma om 13.20 uur herhaald op NPO2. Team West is dinsdag om 17.00 uur te zien bij Omroep West. De uitzending wordt daarna ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een keer herhaald.