Beelden (mogelijke) brandstichter Terneuzen in Opsporing Verzocht

Beelden (mogelijke) brandstichter Terneuzen in Opsporing Verzocht

Geplaatst op 19 april 2022, om 14:06 uur

Terneuzen – De eigenaar van een garagebedrijf in Terneuzen werd in oktober en november van het afgelopen jaar tot twee keer toe slachtoffer van behoorlijk intimiderend gedrag. In het programma Opsporing Verzocht toont de politie vanavond beelden in de hoop er achter te komen wie de verdachte(n) is/zijn die bij deze zaken betrokken is/zijn.

In oktober werd, midden in de nacht, brand gesticht bij zijn garagebedrijf aan de Ambachtsstraat en in november jl. werd er een steen tegen een ruit van zijn huis gegooid. Het lijkt erop dat het allebei de keren om dezelfde dader gaat, maar dat is nog niet duidelijk.

Hebt u informatie?
Daarom roept de politie vanavond de hulp in van het publiek. Weet u wie de persoon, of de personen, zijn die door de camera’s werd(en) ‘gevangen’? Hebt u informatie die ons duidelijkheid kan verschaffen over een motief voor deze dader of daders? Helpt u ons om deze zaak op te lossen?

Uw informatie is welkom via:

  • De opsporingstiplijn; 0800-6070 (politie eenheid Zeeland-West-Brabant)
  • Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl
  • Team Nationale Inlichtingen
  • Online tipformulier

Vermeld bij uw contact altijd zaaknummer 2021-276341 (brandstichting) of 2021-301822 (gooien steen).

Opsporing Verzocht
De live uitzending van het programma Opsporing Verzocht begint dinsdagavond om 20.30 uur via NPO1. Een herhaling volgt donderdagmiddag 21 april 2022 rond 14.15 uur op NPO1. De beelden die getoond gaan worden kunt u (vanaf 20.30 uur) bekijken via het opsporingsbericht op deze website.