Opsporing Verzocht: 21-jarige vrouw neergestoken in Vlaardingen

Opsporing Verzocht: 21-jarige vrouw neergestoken in Vlaardingen

Geplaatst op 19 april 2022, om 14:08 uur

Nederland – In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 19 april is onder meer aandacht voor een steekincident in Vlaardingen. Hierbij werd een jonge vrouw op de fiets neergestoken.

Het 21-jarige slachtoffer is afgelopen zaterdag 16 april onderweg naar haar vriend. Ze komt van een hockeyfeest en heeft met hem afgesproken bij een café aan de Hoogstraat in Vlaardingen. Rond 23.45 wordt zij vanuit het niets neergestoken door een onbekende man. Het gebeurt terwijl zij nog aan het fietsen is. De man fietst haar eerst voorbij en keert vervolgens om. Dan steekt hij haar in haar rug.

Het slachtoffer denkt eerst dat zij een harde klap in haar rug heeft gekregen. Als blijkt dat het om een steekwond gaat, wordt zij meteen naar het ziekenhuis overgebracht. Inmiddels gaat het goed met haar. Toch is de impact van het steekincident groot. Ze is zelf erg geschrokken, net als iedereen om haar heen en de hockeyclub waar ze vandaan kwam. Daarom heeft het Openbaar Ministerie besloten om vandaag beelden van de verdachte vrij te geven. Deze beelden zijn te zien in Opsporing Verzocht, in de hoop om de dader snel te vinden.

Andere items

Naast deze zaak komen ook de volgende zaken aan bod in de uitzending:
Egmond aan zee – dode man aangetroffen
Rotterdam – serie inbraken
Den Bosch – mishandeling
Apeldoorn – dood Michel Zuman
Amsterdam – phishing na Facebook marktplaats advertentie
Terneuzen – vernieling en brandstichting
Dedemsvaart/Emmen – bankpasfraude
Arnhem – bankpasfraude
Zelhem/Doetinchem – bankpasfraude
Den Haag – dood 91-jarige vrouw
Daarnaast wordt een terugkoppeling gegeven van de resultaten uit de vorige uitzending.

Uitzending

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 19 april 2022, rond 20.30 uur op NPO1. Donderdag is rond 14.15 uur de herhaling van het programma te zien, eveneens op NPO1. Terugkijken kan via NPO Start.