Steekincident in woning in onderzoek

Steekincident in woning in onderzoek

Geplaatst op 17 april 2022, om 10:58 uur

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een steekpartij in een woning aan de Schalkeroord in Rotterdam-Zuid. Er zitten inmiddels zes mensen vast, naar hun rol wordt onderzoek gedaan.

Het was kort na middernacht toen er bij de meldkamer een bericht binnenkwam dat in een woning aan de Schalkeroord een 35-jairge man zou zijn neergestoken. Het slachtoffer werd met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield zes andere mannen aan. Zij zitten nog vast en worden gehoord.

Agenten zijn gisteravond langs de deuren gegaan voor een buurtonderzoek. Daarnaast doet de forensische opsporing ook onderzoek. Getuigen die meer informatie hebben over het incident, en nog niet met de politie hebben gesproken kunnen het onderzoeksteam verder helpen door te bellen met de politie en hun informatie te delen.