Politie onderzoekt mishandeling Hardinxveld-Giessendam

Politie onderzoekt mishandeling Hardinxveld-Giessendam

Geplaatst op 17 april 2022, om 10:58 uur

Hardinxveld-Giessendam – Twee mannen van 29 en 39 jaar oud uit Gorinchem zijn gisteravond op een parkeerplaats aan de Sluisweg in Hardinxveld-Giessendam mishandeld. De politie heeft een 22-jarige verdachte aangehouden en sluit niet uit dat er meer aanhoudingen volgen.

De twee slachtoffers waren naar de Sluisweg gekomen nadat er via social media een afspraak was gemaakt voor de verkoop van lachgas. Eenmaal daar aangekomen werden zij opgewacht door een groep mensen, die hen in elkaar sloeg en er met onder meer het lachgas vandoor ging. De slachtoffers zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Een verdachte werd later op de avond aangehouden, naar de rest van de groep doet de politie nog onderzoek. Getuigen die iets gezien hebben of beschikken over camerabeelden van de omgeving Sluisweg wordt gevraagd dit met de politie te delen.