Fietser zwaargewond na aanrijding, automobilist aangehouden

Fietser zwaargewond na aanrijding, automobilist aangehouden

Geplaatst op 17 april 2022, om 17:41 uur

Vredepeel – Een fietser is rond 15.40 uur vanmiddag zwaargewond geraakt toen zij op de kruising Zwartwater / Beekweg werd geschept door de bestuurder van een personenauto. Het slachtoffer is in zeer kritieke toestand richting het ziekenhuis vervoerd. De automobilist bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten en is aangehouden.

Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) en Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoeken het ongeval.

De politie heeft ter plaatse al met veel getuigen gesproken, maar komt graag in contact met getuigen die het ongeluk mogelijk hebben gezien of gefilmd. Zij kunnen contact opnemen met het telefoonnummer 0900-8844 of desgewenst anoniem, 0800-7000.