Man aangehouden na diefstal geld

Man aangehouden na diefstal geld

Geplaatst op 12 april 2022, om 08:59 uur

Bergen op Zoom – Agenten hebben maandagavond rond 20.15 uur 11 april op de A58 ter hoogte van Rucphen een 31-jarige man uit Etten-Leur aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal met geweld.

De politie kreeg rond 20.00 uur een melding van een mogelijke overval van een woning in Bergen op Zoom. Daarbij was een kenteken bekend van de auto van de mogelijke dader. De man werd kort na de melding op de snelweg aan de kant gezet en aangehouden. Er bleek uiteindelijk geen sprake van een overval, maar de man zou bij een conflict geld hebben weggenomen en de 49-jarige bewoonster van de woning hebben mishandeld. Het slachtoffer heeft aangifte tegen de man gedaan. De verdachte zit ingesloten voor verder onderzoek.