Man aangehouden als verdachte van aanranding

Man aangehouden als verdachte van aanranding

Geplaatst op 11 april 2022, om 19:09 uur

Tubbergen – Verdachte betreft een 44-jarige man uit de gemeente Borne.

In de vroege ochtend van zaterdag 26 februari is een 19-jarige vrouw van haar fiets getrokken en aangerand op de Reutummerweg in Tubbergen. Vanaf dat moment is de politie een onderzoek gestart en heeft inmiddels veel getuigen gesproken en bewakings/camerabeelden ontvangen. Naast een passanten- en sporenonderzoek hebben de opsporingsprogramma’s Onder de Loep en Opsporing Verzocht aandacht besteed aan dit misdrijf. Ook in diverse media is veelvuldig aandacht besteed aan dit incident. Naar aanleiding van het onderzoek is op maandag11 april 2022 een 44-jarige man uit de gemeente Borne aangehouden.  Het onderzoek loopt.

2022086762 ^cw