Getuigenoproep vernielingen en brandstichting sportschool Huizen

Getuigenoproep vernielingen en brandstichting sportschool Huizen

Geplaatst op 12 april 2022, om 14:45 uur

Huizen – De politie op zoek naar getuigen en camerabeelden van een aantal vernielingen en een brandstichting bij een sportschool op de Huizermaatweg.

De eerste vernieling werd op 16 maart rond 22.45 uur gemeld, waarbij er twee stenen door de ruiten van de sportschool waren gegooid. De volgende nacht, 17 maart rond 03.15 uur, werd de ruit opnieuw ingegooid met brandend materiaal. Hierdoor ontstond brand, deze was al uit toen de brandweer ter plaatse kwam. Vervolgens zijn er op dinsdagnacht 29 april opnieuw twee stenen door de ruiten gegooid. Bij alle incidenten raakte niemand gewond.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar deze vernielingen en brandstichting. Heeft u kort voor of tijdens de vernielingen of brand verdachte personen gezien? Of heeft u camerabeelden van de vernielingen of brand? Neem dan contact op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier, waar u direct beeldmateriaal kunt uploaden. U kunt eventueel ook anoniem tippen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.