86-jarige fietser overleden na aanrijding in Etten-Leur

86-jarige fietser overleden na aanrijding in Etten-Leur

Geplaatst op 6 april 2022, om 14:44 uur

Etten-Leur – Een 86-jarige fietser uit Etten-Leur is dinsdagmorgen 5 april jl op de kruising van de Klappenberg met de Rijsbergseweg in aanrijding gekomen met een auto bestuurd door een 31-jarige man uit Rijsbergen. De fietser werd met ernstige verwondingen naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg gebracht,. Hij is daar in het begin van de middag overleden. De automobilist raakte niet gewond.

De bestuurder van de personenauto reed hiermee over de Rijsbergseweg, gaande in de richting van Etten-Leur, komende uit de richting van Rijsbergen. De bestuurder van de fiets reed over de Klappenberg en stak vervolgens de rijbaan van de Rijsbergseweg over. Gelet op de rijbeweging van de bestuurder van de fiets, was deze voornemens het voor hem overgelegen fietspad op te rijden in de richting van Etten-Leur. De Verkeerspolitie stelt een onderzoek in naar de toedracht.