Ernstige zorgen om vermiste Jos van Balsvoort uit Rosmalen

Geplaatst op 3 april 2022 10:28 uur | Laatst bijgewerkt op 3 april 2022 10:30

Vermist – De 76-jarige Jos van Balsfoort uit Rosmalen is sinds zaterdag op zondag nacht vermist. De politie en familie maken ons ernstige zorgen over zijn gezondheid.

Tekst loopt door onder de advertentie

Jos is op zijn elektrische fiets vanuit zijn woning  aan de Orpheusstraat in Rosmalen vertrokken. Jos is circa 176 centimeter lang en 76 jaar oud. Hij lijkt beduidend jonger, zo rond de 65 jaar, heeft bruin haar en een zongebruind gezicht. Verder is een litteken zichtbaar op zijn kin. Hij draagt vermoedelijk een donkerblauwe stoffen jas, halflang tot over de billen en mogelijk een spijkerbroek. Ook draagt hij een horloge en zijn trouwring. Jos loopt ietwat voorovergebogen.

De elektrische fiets is van het merk Batavus. Het is een lichtgrijze damesfiets met paars-grijze fietstassen.