Man aangehouden na inrijden op agent in Breda

Man aangehouden na inrijden op agent in Breda

Geplaatst op 3 april 2022, om 11:04 uur

Breda – Agenten zijn zaterdagavond 2 april 2022 aanwezig bij een ruzie in een woning. Dit lijkt in eerste instantie gesust, maar even later lopen de gemoederen toch weer hoog op. Een van de betrokkene rijdt met zijn voertuig tegen een agent aan.

Rond 20.30 uur krijgen agenten een melding van een ruzie aan de Laaghamlaan. De gemoederen lopen hoog op en er komen meerdere politie-eenheden ter plaatse. Uiteindelijk vertrekt een van de betrokkenen, agenten besluiten om te kijken of de betrokkene veilig aan komt. Eenmaal daar ter plaatse komt er een voertuig aanrijden, dit bleek het voertuig te zijn van de andere betrokkene. De bestuurder reed rakelings langs een agent en besloot uiteindelijk om te parkeren in een parkeervak. Toen een agent op ruime afstand achter de auto langs liep, zette de bestuurder de auto in zijn achteruit en rijd tegen de agent aan. De agent weet het portier te openen en de 49-jarige man uit Breda uit het voertuig te halen om hem aan te houden.