Man (56) aangehouden na vondst grondstoffen voor drugs

Geplaatst op 2 april 2022 10:20 uur | Laatst bijgewerkt op 2 april 2022 10:20

Dongen – Vrijdagmiddag 1 april 2022 zijn er, na aanleiding van diverse anonieme meldingen, vaten met grondstoffen voor drugs aangetroffen aan de Triangellaan. De spullen zijn in beslag genomen, een verdachte is aangehouden.

Tekst loopt door onder de advertentie

De politie ontving diverse meldingen over het adres en besloot een kijkje te gaan nemen. In een schuur bij de woning treffen zij vaten aan met een vloeibaar middel. Later blijkt dit een grondstof voor drugs te zijn. Met toestemming van de Rechter Commissaris wordt de woning volledig doorzocht. Er worden ook drugsgerelateerde zaken aangetroffen. Ook deze worden in beslag genomen. De bewoner van het pand, een 56-jarige man, is als verdachte aangehouden. Zijn rol wordt verder onderzocht.

Melden helpt
Meldingen en tips van burgers zijn onmisbaar bij de aanpak van criminaliteit. Die informatie kan de start van een onderzoek zijn, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak kan worden opgelost. Regelmatig worden verdachten aangehouden of drugslabs opgerold dankzij meldingen van alerte burgers. Heb je vermoedens dat iets niet klopt bij jou in de buurt? Of concrete signalen die wijzen op criminaliteit? Meld ze bij de politie via 0900 – 8844 of via onderstaand tipformulier. Liever anoniem melden? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, bel dan 0800 – 7000.