Bestuurder onder invloed van drugs, bijrijder heeft drugs bij zich

Bestuurder onder invloed van drugs, bijrijder heeft drugs bij zich

Geplaatst op 2 april 2022, om 14:15 uur

Middelburg – Een 29-jarige man uit Roosendaal is vannacht, zaterdag 2 april, betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Zijn bijrijder, een 20-jarige man uit St. Willebrord, is aangehouden voor drugsbezit.

Agenten controleerden rond 01.35 uur de auto op de Mortiereboulevard. De auto rook naar hennep. De agenten vonden inderdaad een zak wiet in de auto. De 20-jarige man is hierop aangehouden voor drugsbezit en overgebracht naar een cellencomplex. Tijdens de controle hebben de agenten de bestuurder onderworpen aan een speekseltest. Deze test gaf een positieve uitslag op het gebruik van THC en cocaïne. Hij is meegenomen naar een politiebureau voor het afleggen van een verklaring.