Fietser opzettelijk aangereden, politie zoekt getuigen

Fietser opzettelijk aangereden, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 2 april 2022, om 14:15 uur

Tilburg – Vrijdag 1 april 2022 rijdt een fietser over de Jac van Vollenhovenstraat als hij een aanvaring krijgt met een automobilist. Even later wordt de fietser van achteren aangereden door hetzelfde voertuig. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident.

Het 23-jarige slachtoffer uit Tilburg reed rond 14.10 uur op de Jac van Vollenhovenstraat toen er van rechts een auto kwam. De auto zou de jongen voorrang moeten verlenen, maar dit gebeurde niet. Het slachtoffer wordt boos en roept iets naar de automobilist. De bestuurder laat het hier echter niet bij zitten, keert zijn auto en rijdt over een grasveld richting het fietspad naar de jongen. Enkele meters voor de voetbalvelden wordt de fietser van achteren aangereden en komt ten val. De auto rijdt daarna weg en laat de lichtgewonde fietser liggen.

Getuigen gezocht
Wij zijn op zoek naar getuigen die mogelijk de aanrijding gezien hebben en meer weten over de betrokken auto. Het gaat vermoedelijk om een grijze Range Rover. Heeft u iets gezien? Dan komen wij graag met u in contact via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.