Man in been geschoten in Schiedam; politie zoekt getuigen

Man in been geschoten in Schiedam; politie zoekt getuigen

Geplaatst op 1 april 2022, om 19:10 uur

Schiedam – Bij een schietincident in een parkeergarage aan het stationsplein in Schiedam raakte vrijdagavond een man gewond. Hij was aanspreekbaar en wordt behandeld in een ziekenhuis. Kort daarop werd een verdachte aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht.

Even voor 18:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Het slachtoffer werd met een beenwond aangetroffen en met hulp van een mobiel medisch team korte tijd later voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. In de directe omgeving hielden agenten een man aan. Wat zijn rol precies was en wie mogelijk nog meer betrokken waren, wordt onderzocht.

Dat onderzoek is in volle gang. Daarbij spreken we met getuigen en stellen we camerabeelden veilig. Was u getuige? Heeft u informatie of beelden? Laat het ons weten. Dat kan ook anoniem.