Verdachte steekincident aangehouden

Verdachte steekincident aangehouden

Geplaatst op 28 maart 2022, om 11:01 uur

Eindhoven – Zondagavond hield de politie een 27-jarige Eindhovenaar aan voor het steekincident van zaterdagavond waarbij een 37-jarige man gewond raakte. Hij is ingesloten op het politiebureau voor verder onderzoek.

Rond 23.00 uur die avond werd het slachtoffer door de verdachte aangesproken, na een korte woordenwisseling werd het slachtoffer vervolgens gestoken. Het slachtoffer werd naar ziekenhuis gebracht, maar mocht na behandeling weer naar huis. Beide mannen zouden elkaar kennen uit het hulpverleningscircuit.

Het onderzoek naar de toedracht loopt uiteraard nog verder. Mocht iemand meer weten of misschien iets gezien van het betreffende incident, dan komen we graag in contact. Bel dan met 0900-8844 of anoniem 0800-7000.