Politie zoekt getuigen van steekincident

Politie zoekt getuigen van steekincident

Geplaatst op 27 maart 2022, om 09:18 uur

Zwolle – Bij een steekincident op de Ceintuurbaan in Zwolle raakte zondagochtend 27 maart een 25-jarige man uit Hoogeveen gewond. De politie heeft één verdachte aangehouden, maar is nog op zoek naar een tweede verdachte. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Omstreeks 6.00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident. Ter plaatse werd de 25-jarige man gewond op straat aangetroffen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Agenten gingen direct in de omgeving op zoek naar de verdachten. Eén van hen, een 26-jarige man uit Zwolle, werd rond 6.30 uur in de buurt aangehouden. Een tweede verdachte is nog op de vlucht en naar hem wordt gezocht. Op dit moment is nog geen signalement van de verdachte beschikbaar.

Het is nog onbekend wat de aanleiding voor het incident was. De politie doet onderzoek ter plaatse. De straten rond het incident zijn afgezet in verband met sporenonderzoek door de forensische opsporing.

Getuigenoproep

We roepen getuigen die iets gezien hebben wat kan helpen bij het onderzoek op om zich te melden. Hebt u rond het tijdstip van het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Ceintuurbaan? Heeft u beeldmateriaal van het incident of de verdachte? Bel dan de politie via 0900-8844 of gebruik onderstaand tipformulier. Ziet u iemand die zich verdacht gedraagt, bel dan 112.

2022133369 ^FjB