Horecamedewerker geslagen

Horecamedewerker geslagen

Geplaatst op 27 maart 2022, om 09:11 uur

Goes – Op de Grote Markt in Goes ontstond zaterdagmiddag (26 maart), rond 14.50 uur, een handgemeen tussen een medewerker van een horecagelegenheid en een 28-jarige inwoner van Ter Apel. De 28-jarige man werd aangehouden door de politie.

De verdachte had al eerder op een ander terras gezeten om wijn te drinken. Toen bleek dat hij daar de rekening niet kon of wilde voldoen werd hij weggestuurd. De man nam vervolgens plaats op een ander terras. Daar werd hij aangesproken door een medewerker die hem vroeg of hij weg wilde gaan. De man gooide vervolgens een volle wijnfles op de grond en ging de horecamedewerker te lijf.

Er ontstond een handgemeen. Uiteindelijk is de verdachte door een andere horecaondernemer mee naar binnen genomen om daar op de politie te wachten. Agenten hielden de man aan en brachten hem naar een politiecellencomplex. Daar legde hij een verklaring af. Later op de avond is de man in vrijheid gesteld. Het slachtoffer van de mishandeling deed aangifte. De verdachte moet zich voor de rechter verantwoorden.