Mogelijke koperdieven aangehouden

Mogelijke koperdieven aangehouden

Geplaatst op 25 maart 2022, om 11:57 uur

Terneuzen – Bij een bedrijf aan de Finlandweg in Terneuzen hielden agenten, in de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 maart 2022, twee verdachten aan. Het gaat om mannen van 48 en 49 jaar die afkomstig zijn uit Terneuzen. De politie startte een onderzoek naar een mogelijke diefstal uit het bedrijf waar de mannen bij betrokken zouden kunnen zijn.

Omstreeks 03.10 uur kwam er een melding binnen dat er twee personen over het hek klommen bij het bedrijf. Agenten gingen meteen ter plaatse en hielden twee mannen aan.

De twee waren in het bezit van gereedschap waarmee kabels geknipt/gestript kunnen worden. De agenten brachten de mannen over naar een politiecellencomplex. Daar zijn ze ingesloten in afwachting van hun verhoor.

Even verderop ontdekten de agenten nog een flinke rol koperkabel. Ook de auto van een van de verdachten werd in de buurt aangetroffen. Het koper en de auto zijn beide meegenomen naar het bureau voor onderzoek. De mannen zitten nog vast.