Drugsgerelateerde spullen gevonden in Vessem

Drugsgerelateerde spullen gevonden in Vessem

Geplaatst op 23 maart 2022, om 14:28 uur

Vessem – Bij een controle aan de Meerven in Vessem zijn gisterenochtend spullen gevonden die mogelijk gebruikt worden voor de productie van synthetische drugs.

Collega’s waren bezig met het controleren van een terrein aan de Meerven in Vessem. Achterin een loods vonden zij een aantal goederen die mogelijk gebruikt kunnen worden bij de productie van drugs. De collega’s roken een specifieke chemische geur die past bij de productie van synthetische drugs. Daarop zijn zowel de recherche als de Landelijke Faciliteit Ontmanteling (LFO) naar de locatie gegaan om onderzoek te doen en om deze goederen veilig te ruimen. Het onderzoek moet uitwijzen wat er precies geproduceerd werd met deze spullen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Groot risico
Drugslaboratoria en opslagplaatsen zijn een groot risico in woonwijken en op bedrijfsterreinen. Niet alleen het productieproces, maar ook de opslag van chemische stoffen is gevaarlijk. Heeft u tips over de aanwezigheid van dit soort criminele activiteiten? Geef dit dan aan ons via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik het meldingsformulier van M.