25-jarige man levenloos aangetroffen in water in Lelystad

25-jarige man levenloos aangetroffen in water in Lelystad

Geplaatst op 23 maart 2022, om 16:45 uur

Lelystad – Op zaterdagochtend 19 maart werd rond 07:30 in het Galjoenpark in Lelystad een 25-jarige man levenloos aangetroffen in het water. De man werd gezien door een voorbijganger en die heeft gelijk de politie gebeld. Het onderzoek is in volle gang en we kunnen alle tips gebruiken.

Bij het bankje dat op de foto te zien is, zijn de persoonlijke eigendommen van het slachtofffer gevonden. Hij heeft waarschijnlijk ergens tussen 19:00 uur en 00:00 uur op het bankje gezeten. Mogelijk is dit iemand opgevallen.  

Iets gezien?
Het onderzoek naar de doodsoorzaak loopt nog en daarom zijn wij dringend op zoek naar getuigen die deze man hebben gezien. Was jij op vrijdagavond tussen 19:00 en 00:00 in het Galjoenpark? Of was je rond die tijd in deze omgeving en heeft u iets gezien?  Of heeft u misschien wel camerabeelden? Meld dit dan bij ons. Bel 0900 – 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800–7000. Ook kunt u gebruik maken van het onderstaande tipformulier.