Vrouw onder invloed blijkt ook flinke hoeveelheid drugs bij zich te hebben

Vrouw onder invloed blijkt ook flinke hoeveelheid drugs bij zich te hebben

Geplaatst op 21 maart 2022, om 10:43 uur

Goes – Agenten hebben bij een verkeerscontrole aan de Kandtweg een man en een vrouw aangehouden. De bestuurster bleek onder invloed te zijn van drugs en in de auto werd een flinke hoeveelheid drugs gevonden.

Het tweetal werd zondag 20 maart rond 18.35 uur met hun auto aan de kant gezet voor een controle. Omdat er een hennepgeur in de auto hing moest de bestuurster, een 23-jarige Rotterdamse, een speekseltest doen. In afwachting van de uitslag van de speekseltest controleerde de politie de auto. Onder de motorkap bleek een tas te liggen. Daarin zaten verschillende soorten drugs. De bestuurster en haar bijrijder, een 24-jarige Roosendaler, zijn daarop aangehouden. De speekseltest van de vrouw was ook positief. Ze zat dus met vermoedelijk drugs op achter het stuur. Het tweetal is ingesloten, de auto en de drugs zijn in beslag genomen.