Drie koperdieven aangehouden bij sluizencomplex

Drie koperdieven aangehouden bij sluizencomplex

Geplaatst op 21 maart 2022, om 10:43 uur

Willemstad – Agenten hebben aan het Sluispad-Noord twee mannen en een vrouw aangehouden. Ze zouden mogelijk koper hebben gestolen bij een sluizencomplex.

Het drietal, een 24-jarige man uit Herkingen, een 48-jarige man uit Stad Aan ’t Haringvliet en een 27-jarige vrouw uit Nieuwe Tonge, werden maandag 21 maart in alle vroegte aangehouden. De 24-jarige man werd rond 2.35 uur op het terrein van het sluizencomplex betrapt en aangehouden. Een paar uur later, rond 5.30 uur werden de andere man en vrouw net buiten het complex aangehouden. Alle drie de verdachten hadden een grote hoeveelheid elektriciteitskabels bij zich. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek.