Vier mannen aangehouden na steekincident Gorinchem

Vier mannen aangehouden na steekincident Gorinchem

Geplaatst op 21 maart 2022, om 10:29 uur

Gorinchem – Zondagavond 20 maart is een man gestoken in een woning aan de Maria van Reigersbergenstraat in Gorinchem. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Agenten zijn meteen een onderzoek gestart en hield vier mannen aan.

Foto: stockfoto politie

Rond 19.00 uur werden agenten gealarmeerd over een ruzie op de Maria Van Reigersbergenstraat. Bij aankomst bleek een 36-jarige man uit Gorinchem gewond te zijn geraakt door een steekincident. Agenten konden al snel drie mannen aanhouden. Na onderzoek volgde dezelfde avond een vierde aanhouding. Het gaat om twee mannen van 29 jaar, een man van 53 jaar en een man van 60 jaar, allen uit Gorinchem.

Wat precies de aanleiding is geweest, wordt onderzocht. Sporen zijn veiliggesteld en er wordt buurtonderzoek gedaan. Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet gesproken met de politie? Of heeft u camerabeelden? (Denk daarbij ook aan deurbelbeelden). Neem dan contact op met de politie. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.