Rotterdam – Supermarkt Hoogvliet overvallen; politie zoekt getuigen

Rotterdam – Supermarkt Hoogvliet overvallen; politie zoekt getuigen

Geplaatst op 18 maart 2022, om 21:15 uur

Hoogvliet – Het personeel van een supermarkt aan de Akkerwinde werd vrijdagavond opgeschrikt door een overval. Een gewapende man heeft vermoedelijk een schot gelost, maar niemand raakte gewond. De politie spreekt graag met getuigen.

Even voor 20:30 uur kwam de lange man in een bomberjack  de supermarkt binnen en bedreigde het aanwezige personeel. Daarbij schoot hij vermoedelijk in het plafond. Hij vertrok met een nog onbekend geldbedrag, het personeel en enkele klanten zeer geschrokken, maar ongedeerd achterlatend. De winkel is direct afgesloten en de omgeving wordt uitgekamd. Het heeft nog niet tot aanhouding van een verdachte geleid.

Was u getuige en heeft nu nog niet met de politie gesproken? Laat het ons weten.