Inbreker snel aangehouden

Inbreker snel aangehouden

Geplaatst op 19 maart 2022, om 09:51 uur

Vlissingen – Agenten hebben in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 maart een vermoedelijke inbreker aangehouden. De man zou bij een horecagelegenheid aan de Oranjedijk hebben ingebroken.

Het Operationeel Centrum kreeg rond 4.35 uur een melding van een mogelijke inbraak. Agenten waren snel ter plaatse en troffen in de Emmastraat een 37-jarige Vlissinger aan. Ze controleerden de man, hij bleek inbrekerswerktuigen bij zich te hebben. Daarop is hij aangehouden. Getuigen verklaarden twee personen gezien te hebben bij de inbraak. Een daar van had een signalement dat overeen kwam met de verdachte. Er is nog gezocht naar een tweede persoon, maar die is niet meer aangetroffen. De verdachte is ingesloten en de politie doet verder onderzoek naar de zaak. Het is nog niet duidelijk of er tijdens de inbraak iets is gestolen.