Gewonde man aangetroffen in woning Ets Capelle aan den IJssel

Gewonde man aangetroffen in woning Ets Capelle aan den IJssel

Geplaatst op 16 maart 2022, om 12:05 uur

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Ets in Capelle aan den IJssel is gisteravond tegen tien uur een gewonde man aangetroffen. Hij bleek gestoken te zijn. Het is nog onduidelijk hoe hij aan deze verwondingen komt. De politie zoekt getuigen die mogelijk iets gezien hebben wat meer duidelijkheid kan geven in deze zaak.

Eerder op de avond, rond 19.30 uur, kreeg de politie een melding vanuit een supermarkt in de Picassopassage waar een man zich zou misdragen. Toen de politie ter plaatse kwam, was de man al via de parkeergarage vertrokken. Hij werd niet meer aangetroffen. Via camerabeelden kon de man worden geïdentificeerd als een 42-jarige Rotterdammer.

Later belden buurtbewoners de politie omdat een bebloede man uit de woning aan de Ets kwam. Het bleek om dezelfde man te gaan die zich eerder misdroeg in de Picassopassage. De politie trof de man aan in de woning. Hij is opgenomen in een ziekenhuis

Hoe de man gewond is geraakt is nog onduidelijk. De politie doet daar onderzoek naar en roept getuigen op zich te melden. Een van de vragen is wie de man nog gezien heeft nadat hij vertrok uit de Picassopassage? Heeft u informatie die mogelijk meer helderheid geeft in deze zaak, aarzel dan niet en neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.