2 verdachten aangehouden voor woningoverval Bladel

2 verdachten aangehouden voor woningoverval Bladel

Geplaatst op 16 maart 2022, om 11:58 uur

Bladel – Dinsdagochtend hielden we twee jongens van 17 en 18 jaar aan voor een woningoverval aan de Horizon afgelopen januari. Beide jongens komen uit Bladel en zitten nog vast voor verder onderzoek.

Op vrijdag 28 januari zat de 51-jarige bewoner nietsvermoedend thuis nog wat te werken toen er plotseling twee mannen in zijn woning stonden. De man werd bedreigd en er werden spullen geëist. Na verzet van de bewoner kozen de verdachten het hazenpad.

Eerder hadden we al aandacht voor de overval en brachten we het signalement van de jongens naar buiten. Ook de recherche startte direct een onderzoek wat uiteindelijk resulteerde in de twee aanhoudingen van gisterenochtend.