Wie overviel supermarkt Franselaan?

Wie overviel supermarkt Franselaan?

Geplaatst op 14 maart 2022, om 14:25 uur

Rotterdam – Zondagavond rond 21.30 uur werd het personeel van de supermarkt aan de Franselaan opgeschrikt door een overval. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Iets voor 21.30 uur komt er een man de winkel binnen en bedreigt een medewerkster met een mes. Met het laten zien van het een mes kon de overvaller een nog onbekend geldbedrag uit de kassa pakken. Gelukkig raakte niemand gewond bij de overval. De verdachte vluchtte de winkel uit in de richting van de Deensestraat. Hij was rond de 1.80m lang, droeg donkere kleding en had zijn capuchon op. Waarschijnlijk is hij weggereden in een witte auto richting de Tjalklaan. Agenten startten meteen een onderzoek, maar troffen de verdachte niet meer aan in de omgeving.

Informatie gezocht
Heeft u informatie over deze overval? Of heeft u camerabeelden? Of heeft u wellicht de auto zien rijden en heeft u daar informatie over? Dan komen wij graag in contact met u via een van de onderstaande manieren. Bel 0900-8844 of tip gemakkelijk via het formulier.