Man overvalt supermarkt onder dreiging van hamer

Man overvalt supermarkt onder dreiging van hamer

Geplaatst op 14 maart 2022, om 15:54 uur

Rotterdam – De politie zoekt getuigen die meer weten over een overal op een supermarkt aan de Struytse Hoeck. Hierbij heeft de verdachte ook gedreigd met een hamer. Er zijn geen slachtoffers gewond geraakt.

Afgelopen zondag 13 maart begon als een normale werkdag voor de medewerkers van de Albert Heijn op de Struytse Hoeck. Omstreeks half acht komt er echter een man de winkel binnenlopen met een hamer in zijn handen.  Als een van de medewerkers als reactie daarop meteen de geldlade dicht doet, vlucht de man weg.

Op dit moment is de politie bezig om camerabeelden uit te kijken. Alle informatie met betrekking tot deze zaak is echter welkom.

Signalement verdachte:

 

  • Getinte man
  • Tussen de 18 en 25 jaar oud
  • Donker gekleed
  • Zwarte Nike slippers

 

Heeft u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden.