Politie zoekt getuigen en camera beelden van ‘gereedschapsdief’

Politie zoekt getuigen en camera beelden van ‘gereedschapsdief’

Geplaatst op 13 maart 2022, om 19:39 uur

Staphorst – Een 35-jarige man uit Raalte is afgelopen nacht op heterdaad aangehouden dankzij tips van alerte getuigen!

Na een paar meldingen over een verdachte man in de wijk heeft de politie een 35-jarige man uit Raalte kunnen aanhouden. In een ‘kliko’ verplaatste hij het gereedschap dat hij uit diverse bedrijfsbusjes had gestolen.  In de vroege ochtend van zondag 13 maart heeft de man zijn slag geslagen tussen 1.00 uur en 5.00 uur. Inmiddels stromen de meldingen en aangiften van diefstal van gereedschap bij het politieteam van Staphorst binnen. 

Bekijk uw (bewakings)beelden! 

Veel gereedschap zal waarschijnlijk weer teruggaan naar de rechtmatige eigenaar.  Helemaal als de politie de zaak kan bewijzen! Daarom het verzoek aan de bewoners met (bewakings)camera’s of deurbelcamera’s uit de gedupeerde wijken om hun beelden eens nakijken en eventuele bijzonderheden hierop door/afgeven aan de politie. Uploaden kan via het meldformulier. 

Het gaat vooral om busjes die geparkeerd stonden in de omgeving van:  Grutto, Costerland, Boekweitveld,  Patrijs, Mokkenland, Russchersland, Schoonstersland.

2022110311 ^cw