Man mishandeld, twee verdachten aangehouden

Man mishandeld, twee verdachten aangehouden

Geplaatst op 14 maart 2022, om 09:15 uur

Vlissingen – Zondagavond 13 maart 2022, omstreeks 22.30 uur, meldden getuigen dat er een man was gestoken in de de Beaufortstraat in Vlissingen. Agenten gingen snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen en onderzoek te doen.

Ter plaatse zagen de agenten op het garageplein een man roerloos op de grond liggen. Er stonden een hoop mensen om hem heen. De agenten verleenden eerste hulp. De man was in eerste instantie niet aanspreekbaar, maar even later kwam hij bij. Ter plekke gekomen ambulancemedewerkers brachten hem vervolgens met spoed naar het ziekenhuis.

Meerdere getuigen vertelden de politiemannen wat er volgens hen was gebeurd. De man bleek niet gestoken te zijn, maar geslagen met een ijzeren staaf. Die staaf is aangetroffen en in beslag genomen door de agenten. De aanleiding voor de mishandeling is nog niet bekend en wordt nog onderzocht door de politie.

Door de politie zijn twee verdachten aangehouden. Hun wordt poging doodslag ten laste gelegd. Het gaat om een man van 75 en een vrouw van 37. Zij zijn beiden woonachtig in Vlissingen. De verdachten werden overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar brachten ze de nacht door. De twee verdachten mogen maandag een verklaring afleggen bij rechercheurs.