Aanhouding verdachte overval supermarkt Den Bosch

Aanhouding verdachte overval supermarkt Den Bosch

Geplaatst op 13 maart 2022, om 17:19 uur

‘s-Hertogenbosch – De politie heeft op zondag 13 maart een 28-jarige man uit Oss aangehouden als verdachte van een overval gisteravond op een supermarkt in de Rompertpassage in ’s-Hertogenbosch.

Zaterdag 12 maart om circa 21.00 uur, rond sluitingstijd, kwam er een man binnen bij de supermarkt. Onder bedreiging van een medewerker dwong de overvaller een caissière de kassa te openen en nam hij een hoeveelheid geld uit de lade. Daarna vluchtte hij met de buit de winkel uit. Meerdere gealarmeerde eenheden van de politie zochten in de omgeving naar de verdachte, maar hij werd toen niet aangetroffen. Op basis van het signalement kon hij vandaag alsnog worden aangehouden. De man zit vast en wordt verhoord.