Vrouw beschoten in haar woning

Vrouw beschoten in haar woning

Geplaatst op 12 maart 2022, om 07:33 uur

Bergschenhoek – Een 35-jarige vrouw is vrijdagavond in haar woning zwaargewond geraakt toen er in haar woning is geschoten. De politie is nog op zoek naar de dader. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Nieuws op Beeld

Iets voor half twaalf vrijdagavond is een man de woning van de vrouw aan de Van Vredenburchlaan in Bergschenhoek binnengedrongen en heeft hij de vrouw beschoten. De aanleiding ligt in de relationele sfeer.

In de woning was ook een kind aanwezig. Deze is in veiligheid gebracht. De 35-jarige moeder is naar het ziekenhuis.

Naar de dader loopt sinds de schietpartij een grootschalige zoekactie. Vooralsnog is hij niet gevonden. Alle informatie die het onderzoek kan helpen, is zeer welkom. Heeft u iets gezien of gehoord of informatie over de vluchtroute of verblijfplaats van de man, belt u dan alstublieft met 0900-8844 of maak gebruik van onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met 0800-7000.