3 mannen binnen een dag aangehouden na straatroof

3 mannen binnen een dag aangehouden na straatroof

Geplaatst op 11 maart 2022, om 16:26 uur

Utrecht – Drie mannen dachten hun slag te hebben geslagen op donderdagmiddag in de Voorstraat. Dat was echter niet van lange duur; twee verdachten werden dezelfde avond nog aangehouden en ook de derde verdachte werd vrijdag opgespoord.

Het is donderdagmiddag 10 maart, als een 21-jarige man rond 16.50 uur over de Voorstraat in Utrecht loopt. Hij wordt aangesproken door drie mannen, die hem later bedreigen met een mes en beroven. Het slachtoffer doet aangifte een geeft een duidelijke omschrijving van de drie verdachten die hem beroofd hebben. Ook had het slachtoffer zelf foto’s gemaakt van de verdachten.

Een kleine twee uur later worden twee verdachten in de buurt van het Centraal Station herkend door cameratoezicht. Deze twee mannen worden vervolgens buiten heterdaad aangehouden. Er wordt dan ook bewijsmateriaal aangetroffen dat wijst op een connectie met de derde verdachte. Ook deze wordt herkend en kan vrijdag 11 januari in Utrecht worden aangehouden.

Heeft u iets gezien?

Was u donderdagmiddag 10 maart rond 16.50 uur in de buurt van de Voorstraat en de Wijde Begijne in Utrecht? En heeft u een groepje mannen vreemd of intimiderend gedrag zien vertonen tegen een jonge man? Weet u meer over de straatroof of heeft u beelden van het incident? Neem dan contact op via 0900-8844 of onderstaand tipformulier.