Man mishandelt vriendin en rijdt op agent in

Man mishandelt vriendin en rijdt op agent in

Geplaatst op 12 maart 2022, om 08:52 uur

Sint Willebrord – Een 46-jarige man uit Sprundel is vrijdag 11 maart aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vriendin.

De man mishandelde zijn vriendin omstreeks 17.15 uur op een parkeerplaats aan de Dorpsstraat. Omstanders schoten te hulp en de man reageerde agressief naar deze mensen. En dreigde dat hij een vuurwapen zou hebben. Agenten zagen de man op de parkeerplaats aan rijden en gaven hem een stopteken. Dit negeerde de man en reed richting de agenten. Een agent kon net op tijd wegspringen. De verdachte is er van door gegaan en later op de avond heeft een arrestatieteam hem gearresteerd. De politie heeft een vuurwapen aangetroffen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.