Aanhouding na verkeersconflict

Aanhouding na verkeersconflict

Geplaatst op 12 maart 2022, om 13:35 uur

Oosterhout – Politiemensen hielden vrijdag 11 maart een 34-jarige man uit Breda aan nadat hij betrokken was bij een verkeersconflict op de afrit van de A27 bij Oosterhout-Zuid. Hij zou tijdens het conflict met een voertuig tegen iemand aan zijn gereden. Het slachtoffer liep een kneuzing op.

Rond 15:00 uur ontving de politie een melding van een verkeersconflict op de afrit A27 bij Oosterhout-Zuid. Meerdere personen zouden een conflict met elkaar hebben waarna een van de personen met een voertuig tegen iemand aan zou zijn gereden. Het desbetreffende voertuig reed vervolgens weg van het plaats incident. Politiemensen startte een onderzoek naar de bestuurder, deze werd korte tijd later in Oosterhout aangehouden. De 34-jarige Bredanaar is meegenomen naar politiebureau en verhoord door politiemensen.