Getuigenoproep overval supermarkt Westdorpe

Getuigenoproep overval supermarkt Westdorpe

Geplaatst op 12 maart 2022, om 14:16 uur

Westdorpe – De politie zoekt getuigen van een overval op 12 maart 2022 rond 13.45 uur op een supermarkt aan de Berhardstraat. Heeft u informatie of camerabeelden van bijvoorbeeld een videodeurbel in de omgeving van de supermarkt, deel deze dan met de politie.

Twee jonge daders van ongeveer 16 jaar overvielen de supermarkt en gingen er met onbekend geldbedrag vandoor. Ze reden weg op een scooter. Agenten zochten na de melding in de omgeving tevergeefs naar de verdachten.

Camerabeelden

De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die camerabeelden hebben uit de omgeving van de supermarkt. Zij kunnen bellen met 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.