Aanhouding na steekincident

Aanhouding na steekincident

Geplaatst op 12 maart 2022, om 12:28 uur

Tilburg – Politiemensen hielden vrijdagavond 11 maart in de Generaal Smutslaan een 51-jarige Tilburger aan nadat een gewonde man werd aangetroffen in de Scharias Jansenstraat in Tilburg. De man zit vast en wordt door de politie verhoord. Was u getuige of heeft u mogelijk meer informatie? Bel dan 0900-8844.

De politie trof vrijdagavond 11 maart rond 19:50 uur een gewonde man aan in de Scharias Jansenstraat in Tilburg. De man had zichtbaar letsel en uit onderzoek bleek dat hij zijn verwondingen had opgelopen tijdens een steekincident eerder op de avond. Het incident had mogelijk plaatsgevonden aan de Generaal Smutlaan, daar werd rond 20:25 uur een 51-jarige Tilburger als verdachte aangehouden. Ook hij had verwondingen. Beide mannen zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De 51-jarige Tilburger zit vast en wordt door de politie verhoord.

Onderzoek

Uit eerste onderzoek is gebleken dat beide mannen elkaar kennen. Vermoedelijk heeft er een mishandeling plaatsgevonden waarbij ook is gestoken. Vandaag, zaterdag 12 maart, gaat het onderzoek verder. Zo wordt er onder andere door de Forensische Opsporing sporenonderzoek gedaan in de woning aan de Generaal Smutslaan en vindt er buurtonderzoek plaats.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk meer informatie hebben over dit incident. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoeksteam? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.