TinQ stopt met actie goedkoop tanken wegens grimmige en ontvlambare sfeer

TinQ stopt met actie goedkoop tanken wegens grimmige en ontvlambare sfeer

Geplaatst op 10 maart 2022, om 20:37 uur

Nederland – TinQ stopt met zijn verjaardagsactie waarbij automobilisten op verschillende plekken in het land goedkoop konden tanken. Reden daarvoor is het “ontvlambare sentiment” bij de tankstations, meldt het bedrijf volgens Omroep Brabant.

TinQ liet deze week op verschillende plekken in het land automobilisten een uur lang tanken voor de benzineprijs van 2002. Reden daarvoor was het twintigjarige bestaan van het bedrijf. Door de hoge brandstofprijzen elders in het land leidde dit algauw tot lange files en in sommige gevallen zelfs vechtpartijen bij de benzinepomp.

Directe aanleiding voor het stoppen met de actie was dan ook een grimmige sfeer die donderdag bij een tankstation was ontstaan.

Eerder besloot TinQ om het aantal tankstations waar de actie zou plaatsvinden te verminderen. Ook werden op sommige plekken medewerkers en verkeersregelaars ingezet om de drukte in goede banen te leiden.

“Wij betreuren het ten zeerste dat wij de campagne niet verder hebben kunnen afronden, zeker na de extra genomen maatregelen. De veiligheid van zowel klanten als personeel gaat te allen tijde voor”, aldus een woordvoerder tegenover Omroep Brabant.

Foto: Persbureau-Heitink