Kinderen zaten in bus tijdens tragisch ongeluk met chauffeur

Kinderen zaten in bus tijdens tragisch ongeluk met chauffeur

Geplaatst op 9 maart 2022, om 20:33 uur

ELBURG – Het slachtoffer van het ongeluk in Elburg dinsdag is de chauffeur van de bus. Dat bevestigt de arbeidsinspectie. Er zaten op het moment van het ongeval kinderen in de touringcar, zij zijn in veiligheid. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeval.

“We doen onderzoek naar de toedracht van het arbeidsongeval”, zo zegt een woordvoerder van de arbeidsinspectie tegen Omroep Gelderland. “Verder kunnen we inhoudelijk nog niet zeggen over hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.”

Het tragische voorval gebeurde aan de Clakenweg in Elburg. De politie bevestigt dat de kinderen die in de bus zaten weer herenigd zijn met hun ouders. De woordvoerder kan niets zeggen over wat de kinderen hebben meegekregen van het ongeval.