Drie doden bij botsing tussen wagen en vrachtwagen

Drie doden bij botsing tussen wagen en vrachtwagen

Geplaatst op 9 maart 2022, om 20:32 uur

België – Bij een dramatisch ongeval op de Torhoutsesteenweg in het Belgische Leffinge (Middelkerke) zijn woensdagnamiddag drie mensen om het leven gekomen. Een wagen kwam er in aanrijding met een vrachtwagen.

Om nog onduidelijke redenen week de bestuurder van een kleine wagen iets voor 15 uur plots af van zijn rijvak. De vrachtwagenchauffeur probeerde de tegenligger nog te ontwijken, maar tevergeefs. Mogelijk werd de automobilist onwel. Verschillende getuigen zagen het ongeval gebeuren en boden de eerste hulp. Ook de hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

De drie inzittenden van de wagen werden nog ter plaatse gereanimeerd, maar alle hulp kwam te laat. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Klemskerkeweg. De steenweg is momenteel afgesloten en een verkeersdeskundige onderzoekt de exacte omstandigheden van het ongeval. De vrachtwagenchauffeur was in shock en werd naar het ziekenhuis overgebracht.